Apartment Hotel Staffanstorps bilder och ritningar
Våra välutrustade lägenheter
Alla lägenheterna är utrustade med komplett kök med glaskeramiska kokplattor, spisfläkt, kombinerad micro/varmluftsugn kyl och frys. Det finns komplett köksutrustning till 2 – 4 personer. TV finns på varje rum med svenska, danska, norska och internationella kanaler. Städning varje dag. För dig som stannar längre tid och inte vill ha städning varje dag städar vi och byter lakan och handdukar en gång i veckan.
Enrumslägenheterna24 kvadratmeter är möblerade med soffa/dubbelsäng, skrivbord, stol, fåtölj, matbord och två stolar. Några enrums lägenheter har balkong.
LÄS & SE MER
Tvårumslägenheterna48 kvadratmeter är möblerade med två sängar i sovrummet (som kan arrangeras som dubbelsäng eller som två enkelsängar). Vardagsrummet är möblerat med en Soffa/dubbelsäng, soffbord och fåtölj. Matplatsen har matbord och stolar till fyra personer. Alla tvårums lägenheter har stor balkong.
LÄS & SE MER
Trerumslägenheter48 kvadratmeter med två separata sovrum är möblerade med två sängar i varje sovrum (som kan arrangeras som dubbelsäng eller som två enkelsängar). Köket har matbord och stolar till fyra personer.
LÄS & SE MER